arm's FotoPage

By: arm azham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jan-2009 14:28 Email | Share | | Bookmark
Bajingan



Saturday, 15-Nov-2008 11:12 Email | Share | | Bookmark
HDR lagi

Gambar ni dah lama edit..tapi baru upload..x abis- abis ngan HDR..



Thursday, 13-Nov-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
Model Shootout with joelaily and cikgu zul

Ahad lepas..boring-boring takde aktiviti nak buat aku pun follow joe g shoot model..sebenarnya aku x reti langsung bab2 shoot model ni..dr segi compo ke pr ke ape ke..main hentam je..duk harapkan joe ngan cikgu zul jela..at least ade la benda yang aku belajar..drp duk umah membuta je..
















Tuesday, 11-Nov-2008 10:22 Email | Share | | Bookmark
Ulu Chepor

Ni entry lama..tapi gambar2 ni baru edit..sebab tu aa aku upload..dah janji sama wa punya sifu..





Monday, 10-Nov-2008 01:03 Email | Share | | Bookmark
Ragbi di Padang Ipoh

Pagi Sabtu baru ni..sementara nak shoot di LWOT aku boring2 setelah dapat info dari mat jan..aku pon layan ragbi kat padang ipoh..tapi aku tak tau kejohanan apa..yg aku tau antara sekolah menengah..antara sekolah yg mengambil bahagian hari tu.sekolah ACS,SM Tok Perdana yang lain aku dah tak ingat..hehehe...layan jela



















[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net